UA-165416005-1

Andreas Daugaard Lassen – junior testkonsulent

Andreas Daugaard Lassen

Junior testkonsulent

+45 61484831 andreas@key2quality.dk

Andreas kommer fra en større dansk virksomhed, hvor han i sin rolle som superbruger i Salesforce gjorde sig sine første erfaringer som software tester – hovedsageligt fra forretningens synspunkt. Herfra har han tre års erfaring og Andreas’ imødekommende og troværdighedsskabende personlighed gjorde, og gør, ham til et naturligt bindeled mellem forretningens brugere, superbrugere, ledere og udviklere.

Han lægger vægt på procesoptimering og bliver betegnet som den skæve vinkel, der ofte medvirker til en bedre og mere strømlinet opgaveløsning.

Andreas’ kompetencer spænder fra systemtest, LEAN og procesoptimering, undervisning af brugere, administration, koordination og marketing.

Noget at det vigtigste for Andreas er at han medvirker til at gøre en forskel for forretningen, og ikke mindst for de mennesker han omgås og arbejder sammen med. Han trives i teams og kan lide at indgå i et samarbejde, hvor alle arbejder sammen om et fælles mål.

“Som ekstern konsulent hos Special Minds IT har Andreas formået at integrere sig selv som en del af et mindre test team, hvor han har evnet at aflæse teamet og etablere den tillid og det samarbejde, der skal til. Han har en positiv tilgang til opgaver og er åben overfor at tilegne sig ny viden. Andreas har været utrolig vellidt blandt afdelingens medarbejdere.”

 

Pernille Vejby Lauritsen
IT-projektleder/Head lead
Specialminds IT