UA-165416005-1

Annemette Clement – senior testkonsulent og underviser

Annemette Clement

Senior testkonsulent og underviser

+45 22306280annemette@key2quality.dk

Annemette er en meget dygtig senior test konsulent der blandt andet har løst opgaver for store etablerede huse som Arla, Systematic, DXC, Capgemini og Region Midt. Hun viser altid flotte resultater og er meget vellidt blandt sine kollegaer. Hun er en dygtig og erfaren underviser, og hun har talt på flere konferencer.

Annemettes erfaring og viden om testdesign og testdesignteknikker gør hende i stand til at teste selv de mest komplekse løsninger og sikre kvalitet i systemer. Hendes høje drive sikrer effektivitet og kvalitet ved planlægning og afvikling af test. Hendes indsigt i forskellige testmetoder og -processer gør hende i stand til at planlægge og rapportere test på forskellige niveauer med modtageren for øje. Hendes tekniske forståelse sikrer, at hun kan bevæge sig på tværs af forskellige testniveauer og -typer, hvor fokus også kan være på andre kvalitetskarakteristikker udover funktionalitet.

Hun tilpasser sig hurtigt nye projekter og arbejdsgange, og hendes tekniske viden giver hende evnen til at læse og benytte teknisk dokumentation om f.eks. systemarkitektur, databaser og kode. Hun skaber struktur i den viden hun indsamler og bruger den til udarbejdelse af testdesign.

Nysgerrighed og en tro på at hun altid kan blive bedre driver hende i sit arbejde. Hun er en holdspiller og nyder de fordele samarbejde giver. For hende er det vigtigste at hendes arbejde skaber værdi for andre. Hun har en positiv holdning til nye opgaver og sørger for at de bliver løst.