UA-165416005-1

Jacob Fisker – ekspert testkonsulent

Jacob Fisker

Ekspert testkonsulent

+45 49408196jacob@key2quality.dk

Jacob har i 13 år arbejdet med digitalisering og IT understøttet forretningsudvikling – de første 7 år med procesoptimering, brugerinddragelse og kravspecificering som omdrejningspunkt og de sidste 6 år med kvalitetssikring og release management i agile projekter som speciale. Han har stor erfaring med den offentlige sektor – både statslig og kommunal, og den private, hvor han har været test- og releasemanager i Dassault 3Dx Product Lifecycle Management og Salesforce implementeringer.

Jacob har en kreativ og udviklende tilgang til omverdenen, og han går gerne forrest, når visionen i et projekt skal tegnes og forfølges. Ligeledes er han en problemknuser, der ikke går af vejen for at filtre en gordisk knude ud, og ser muligheder, hvor andre ofte ser umuligheder. Han er optaget af kontinuerlig læring og optimering af processer, hvilket sikrer løbende forbedringer af eksekvering af projekter, om det er i agile eller klassiske vandfaldsprojekter. Derudover er han en udpræget holdspiller, der i projekter er med til at sikre, at alle arbejder mod projektets fælles målsætning, og samtidig går han ikke af vejen for skære igennem, når behovet er der.

Jacobs kompetencer kan gøre sig gældende indenfor flere forskelligartede opgaver såsom Test Management, Release Management, Defect Management, Agile Coaching, Scrum Master og Projekt ledelse.