Konsulenter der tager ansvar for opgaverne


Key2Qualitys konsulenter er dygtige, erfarne, uddannede og certificerede specialister, der arbejder med kvalitetssikring af software. Ud over at være faglig dygtige er de også positive løsningsorienterede mennesker der med stor empati og indlevelsesevne hurtigt kan indgå i et team og bidrage positivt til det gode arbejdsmiljø.

 Test ManagerVi hjælper dig til at skabe overblik i forhold til projektets kvalitetsmæssige udfordringer, løfter testkompetencen i projektet og sikrer en effektiv testproces i hele livscyklus, uanset om vi taler agil udvikling eller et traditionelt projekt i henhold til v-modellen. Læs mere her.


 Quality coachVores quality coaches kommer med praktiske erfaringer fra agile teams og trains som enten testere eller testmanagere, men har desuden en solid testfaglig og agil baggrund. Læs mere her. 

TesterVi hjælper dig til at sikre den mest effektive tilgang i forhold til specifikation og afvikling af test i forhold til projektets kvalitetsmæssige udfordringer, løfter testkompetencen i projektet og sikrer en effektiv testproces i hele livscyklus, uanset om vi taler agil udvikling eller et traditionelt projekt i henhold til v-modellen. Læs mere her.

Kontakt os

Hurtige links

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Godkend