Kurser

Hvorfor skal du vælge Key2Quality

Du  skal vælge Key2Quality, hvis du vil have undervisere der har en solid bagage af praktisk erfaring fra forskellige it-projekter. Undervisere der  kan relatere teorien fra pensum til en praktisk kontekst og give eksempler fra den virkelige verden undervejs i kurset for at sætte teorien i kontekst af praktisk brug.  


Hos Key2Quality er der stor fokus på inddragende undervisning med meget fokus på dialog.


Vores materiale og vores undervisning er bygget ud fra bevidstheden om at der skal være noget for både den visuelle, den auditive, den kinæstetiske og den auditivt digitale. På den måde sikrer vi at alle forstår pensum ligemeget hvordan man bruger og vægter de forskellige sanser. 


Efter kurset tilbyder vi støtte til implementering af det lærte i virksomheden. Dette kan vi gøre gennem løbende coaching og sparring med deltagerne fra kurset enkelvis eller i grupper, gerne i konteksten af en konkret problemstilling fra deltagernes hverdag. De nærmere rammer omkring et sådan forløb  aftales ved køb af kurset.

Ja tak - det vil jeg gerne høre mere om


Ring til Margit Sejerkilde på 49408060

Oversigt over vores kurser:

Denne certificering giver dig en international anerkendt certificering i grundlæggende software test

 

Du får en bred viden om software test og best practice på området, samt en introduktion til standard test terminologi der kan hjælpe dig og din organisation med at skabe et fælles sprog for test. Hertil kommer en international anerkendt certificering. 


Uanset om du er tester, testmanager, udvikler, projektleder eller har en anden rolle, så er ISTQB Foundation en god introduktion til software test.  

Denne certificering giver dig en international anerkendt certificering i avanceret testmanagement.  


Du lærer at definere det overordnede mål for test og at definere en teststrategi for systemet under test. Du får ligeledes indsigt i hvordan du udarbejder test- og tidsplaner og sikrer at dit projekt har ressourcer til at løse opgaven. Du får ligeledes kompetencer i forhold til at udvælge, organisere og lede teams – at skabe et fagligt miljø det sikrer et motiveret testteam. Kurset giver dig også en generel indsigt i rollen som testmanager, herunder ansvar og arbejdsopgaver. 


Kurset er skræddersyet til testkoordinatorer, testmanagere og andre der har ansvaret for at gennemføre testprojekter. Det er en forudsætning at du har en ISTQB Foundation certificering. 

Har din organisation eller dit projekt brug for et kompetenceløft i forhold til test og kvalitetssikring eller agil transformation, så er der flere veje at gå. Man kan vælge en af vores ISTQB kurser, men det er også muligt at vælge et kursus der er tilpasset jeres firma og jeres behov. 


Her er det vi kommer ind! Vi har mange års erfaring med det vi laver, uanset om det er ledelse, test eller agil transformation, både som deltagere, som forandringsagenter og som undervisere. Det betyder at vi kan udarbejde et specialtilpasset kursus der passer lige præcis til de udfordringer I sidder med.


Vores kurser er en kombination af stærkt teoretisk/fagligt grundlag og en masse praktisk erfaring med de emner vi underviser i. 

Denne certificering giver dig en international anerkendt certificering i grundlæggende agil software test.  


Du får indsigt i hvordan software testes i en agil kontekst, hvordan i som team kan skabe et godt og effektivt samarbejde på tværs af roller for at skabe kvalitetsleverancer, samt en introduktion til standard agil testterminologi. Hertil kommer en international anerkendt certificering. 

 

Uanset om du er tester, testmanager, udvikler, projektleder eller har en anden rolle, så er ISTQB Foundation Agile extension en god introduktion til software test i en agil kontekst. Det er en forudsætning at du har en ISTQB Foundation certificering. 

 

Denne certificering giver dig en international anerkendt certificering i avanceret testanalyse.  


På dette intensive kursus får du en professionel tilgang til test af softwarefår udvidet dine kompetencer i brug af testteknikker og metoder til design af testcases, samt en række værktøjer til at effektivisere testen. Som en del af kurset får du ligeledes udvidet din forståelse af testanalytikerens rolle, ansvar og arbejdsopgaver. 


Kurset er skræddersyet til softwaretestere der arbejder med testanalyse -design, -implementering og afvikling, uanset om du arbejder indenfor rammerne af en agil eller traditionel udviklingsmodel. Det er en forudsætning at du har en ISTQB Foundation certificering. 

Kontakt os

Hurtige links

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Godkend