ISTQB Foundation

Denne certificering giver dig en international anerkendt certificering i grundlæggende software test.  


Hvad får du ud af kurset? 


Du får en bred viden om software test og best practice på området, samt en introduktion til standard test terminologi der kan hjælpe dig og din organisation med at skabe et fælles sprog for test. Hertil kommer en international anerkendt certificering. 


Hvem skal tage kurset? 


Uanset om du er tester, testmanager, udvikler, projektleder eller har en anden rolle, så er ISTQB Foundation en god introduktion til software test.  

Hvordan gennemføres kurset? 

Vi får 3 intensive dage sammen, hvor du og dine kollegaer vil blive undervist i de emner, der indgår i eksamen. Kurset indeholder både teoretisk gennemgang, praktiske øvelser og diskussion. Vores instruktører har stor fokus på inddragende undervisning med mere fokus på dialog og mindre på PowerPoint.  

Kursusmaterialer samt pensum er på engelsk, men vi kan gennemføre kurset med såvel dansk som engelsk tale. 

Desuden skal du forvente ca. 5-10 timers læsning af pensum inden kursusstart, ligesom der må forventes 1½-2 timers hjemmeopgaver hver aften under kurset. 


Hvordan er eksamen? 


Eksamen er udarbejdet af ISTQB, og administreres af Dansk IT. Eksamen er 1 times multiple choice med 40 spørgsmål, uden hjælpemidler. Hvis engelsk ikke er dit modersmål, vil du få 15 minutters ekstra tid. 

Du skal have 65 % rigtige for at bestå.  

Hvem underviser? 

Vores trænere kommer med en solid bagage af praktisk erfaring fra forskellige it-projekter. De kan relatere teorien fra pensum til en praktisk kontekst og give eksempler fra den virkelige verden undervejs i kurset for at sætte teorien i kontekst af praktisk brug.  

Hvilke emner dækkes i kurset? 

Kurset omfatter følgende emner: 

  • Testprincipperne  
  • Test igennem hele softwarens cyklus  
  • Statiske teknikker  
  • Testteknikker  
  • Planlægning og styring af testen  
  • Værktøjsstøtte til test 


Hvor lang tid tager det? 


ISTQB Foundation varer 3 dage, samt 1 times eksamen på 4. dagen. Der vil i forbindelse med planlægningen af kurset være mulighed for at placere eksamen hvor det passer bedst for jer, enten i direkte forlængelse af de 3 dage, eller med en periode i mellem såfremt der ønskes yderligere tid til repetition inden eksamen. 

Ja tak - det vil jeg gerne høre mere om


Ring til Margit Sejerkilde på 49408060

Kontakt os

Hurtige links

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Godkend