Skræddersyede kurser og workshops

Hvad får du ud af kurset?


Har din organisation eller dit projekt brug for et kompetenceløft i forhold til test og kvalitetssikring eller agil udvikling, så er der flere veje at gå. Der eksisterer en række standardkurser og certificeringer på det danske kursusmarked, men måske passer det ikke lige helt til jeres behov.  

 

Her er det vi kommer ind! Vi har mange års erfaring med det vi laver, uanset om det er ledelse, test eller agil transformation, både som deltagere, som forandringsagenter og som undervisere. Det betyder at vores perspektiv i forhold til udvikling af et kursus er anderledes end de fleste standardkurser; vores kurser er en kombination af stærkt teoretisk/fagligt grundlag og en masse praktisk erfaring med de emner vi underviser i. 


Hvem skal tage kurset?


Uanset hvilken baggrund I kommer med, så kan vi udvikle et kursus der passer til jeres kontekst. Om det er det agile team, der har brug for et løft i forhold til kvalitetssikring i en agil kontekst, forretningen der skal lære om brugertest eller en gruppe af dine erfarne testere der har brug for et løft i forhold til brug af avancerede testteknikker, så finder vi den rigtige løsning.


Hvordan gennemføres kurset?


Kurset bliver udviklet så det indeholder både teoretisk gennemgang, praktiske øvelser og diskussion. Vores instruktører har stor fokus på inddragende undervisning med mere fokus på dialog og mindre på PowerPoint.

Vi kan gennemføre kurset på enten dansk eller engelsk, helt i forhold til hvad jeres behov er.


Hvordan er eksamen?


Der afholdes ikke eksamen på de skræddersyede kurser.


Hvem underviser?


Vores trænere kommer med en solid bagage af praktisk erfaring fra forskellige it-projekter. De kan relatere teorien fra pensum til en praktisk kontekst og give eksempler fra den virkelige verden undervejs i kurset for at sætte teorien i kontekst af praktisk brug.

Hvilke emner dækkes i kurset?

Som sagt er mulighederne for kursusemner mange, men her kommer lidt inspiration: 

 

  • Fra kundebehov til testbare krav -fokus på at forstå brugernes behov og sikring af testbare acceptkriterier. 
  • Det agile team og SCRUM
  • Testdesign i praksis
  • Agil test
  • Risikobaseret test i praksis, fra produktrisikoanalyse til teststrategi
  • Exploratory test i praksis  

 

Hvor lang tid tager det?


Kursets udstrækning afhænger naturligvis af emne og omfang, dette aftaler vi i detaljen når vi sætter rammen for det konkrete kursus. Rammerne kan være fra korte nano-kurser på et par timers varighed til kursusforløb med et antal moduler af flere dage, det finder vi ud af sammen. 

Ja tak - det vil jeg gerne høre mere om


Ring til Margit Sejerkilde på 49408060

Kontakt os

Hurtige links

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Godkend