UA-165416005-1

ISTQB Agile Tester Extension

DKK 9.500

Denne certificering giver dig en internationalt anerkendt certificering i grundlæggende agil software test.

Vores næste kursus afholdes i vores kursuslokaler i Skanderborg 27.-28. september 2021.

Kategorier: ,

Du får indsigt i, hvordan software testes i en agil kontekst, samt hvordan I som team kan skabe et godt og effektivt samarbejde på tværs af roller for at skabe kvalitetsleverancer. Derudover får du en introduktion til standard agil testterminologi, der kan hjælpe dig og din organisation med at skabe et fælles sprog for test. Hertil kommer en international anerkendt certificering.

Vi får 2 intensive dage sammen med både teoretisk gennemgang, praktiske øvelser og diskussion. Vores undervisere lægger vægt på inddragende undervisning med mere fokus på dialog og mindre på PowerPoint.

Kursusmaterialer samt pensum er på engelsk, og vi kan gennemføre kurset med såvel dansk som engelsk tale.

Emner

 • Grundlaget for agil softwareudvikling
 • Grundlæggende agil test
 • Evaluering af kvalitetsrisici og estimering
 • Værktøjer i agile projekter
 • Aspekter af agile metoder
 • Status på test i agile projekter
 • Roller og kompetencer for en tester i et agilt team
 • Agile testmetoder og teknikker

Målgruppe

Uanset om du er tester, testmanager, udvikler, projektleder eller har en anden rolle, er ISTQB Foundation Agile extension en god introduktion til software test i en agil kontekst. Da kurset er en udvidelse af ISTQB Foundation, er denne certificering en forudsætning for at kunne blive certificeret i ISTQB Foundation Agile Extension.

Underviser

Gitte Ottosen er ekspert testkonsulent og akkrediteret underviser inden for både ISTQB og TMAP. Gitte afholder workshops og skræddersyet undervisning inden for agil udvikling og test og kommer med en solid bagage af praktisk erfaring fra forskellige IT-projekter, som hun bruger til at relatere teorien fra pensum til en praktisk kontekst og give eksempler fra den virkelige verden undervejs i kurset. Læs mere om Gitte her.

Har du spørgsmål til kurset, kan du kontakte Gitte på:

gitte@key2quality.dk
+45 49408552

Hjemmearbejde og eksamen

Du skal forvente ca. 5-10 timers læsning af pensum inden kursusstart, ligesom der må forventes 1½-2 timers hjemmeopgaver hver aften under kurset.

Eksamen er udarbejdet af ISTQB og administreres af Dansk IT. Eksamen er 1 times multiple choice med 40 spørgsmål, uden hjælpemidler. Hvis engelsk ikke er dit modersmål, kan du få 15 minutters ekstra tid.

Du skal have 65 % rigtige for at bestå.

Der vil i forbindelse med planlægningen af kurset være mulighed for at placere eksamen, hvor det passer bedst for dig og dine medkursister – enten i direkte forlængelse af de 2 dage eller med en periode imellem, hvis I ønsker yderligere tid til repetition inden eksamen.

Pris

Kurset koster DKK 9.500,-.

Prisen for kurset dækker over følgende:

 • Morgenmad, frokost, snacks samt alle drikkevarer
 • Kursusmaterialer inkl. øvelser samt prøveeksamen hvor relevant
 • Gennemførelse af én eksamen

Tid og sted

Vores næste kursus i “ISTQB Agile Tester Extension” afholdes i vores kursuslokaler i Skanderborg:

 • 27.-28. september 2021

Kurset afholdes kl. 09.00-16.00 hver dag, medmindre andet er angivet i kursusbekræftelsen. Der er morgenmad fra kl. 08:30.

Kurset afholdes hos Key2Quality på Thomas Helstedsvej 18, 8660 Skanderborg.

Der er gode parkeringsforhold ved adressen, og parkering er naturligvis gratis.

Covid-19

Hos Key2Quality ønsker vi at passe godt på vores kursister og medarbejdere. Vi følger derfor altid myndighedernes anbefalinger nøje. Læs om vores Covid-19 forholdsregler her.