Coaching og mentoring

Målrettet coaching og mentoring


For medarbejdere, der f.eks. er nye i rollen som testmanager, eller som for første gang skal stifte bekendtskab med rollen som programtestmanager, giver det stor værdi at blive supporteret i en periode med coaching og/eller mentoring fra en erfaren testmanager med praktisk erfaring fra lignende projekter og/eller roller. Coachen kan agere en værdifuld sparringspartner i forhold til konkrete problemstillinger såvel som mere generelle diskussioner i forhold til medarbejderens nye rolle.

 

Fleksibel løsning


Vi anbefaler en klippekortsløsning hvor vi holder et indledende møde hvor medarbejder og coach hilser på hinanden, og der skabes et fælles billede af opgaven som medarbejderen skal løse, samt forløb og rammer for coaching. Herefter aftales fra gang til gang tidspunkt og udstrækning af næste møde.

Vi mener


”Ordentlighed er en af de primære værdier hos Key2Quality. Vi tager altid ansvar for opgaven og vi anbefaler det, som vil give mest værdi for kunden. Vi har respekt for kunden og for kundens model af verden samtidig kan man forvente fuld ærlighed fra os. Frem for alt, så er en time hvor vi har arbejdet for kunden en time registreret, ikke mere.”  

 

    

    
    
    
   Accepter vilkår
    
    

   Lad os hjælpe


   Ring på 49 40 80 60 eller send os en mail på kontakt@key2quality.dk

   Vi ringer også meget gerne dig op. Udfyld vores kontaktformular og så hører du meget snart fra os.


   Læs samtykkeerklæring.

    

      

     Kontakt os

     Hurtige links

     Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

     Godkend