UA-165416005-1

TMAP: Organizing built-in quality at scale

DKK 13.500,00

Kategorier: ,

Hvad får du ud af kurset? 

I dag forventes tværfunktionelle teams at kunne levere forretningsværdi med den rigtige kvalitet hurtigt. Organisering af test- og kvalitetssikring kræver koordinering, planlægning, forberedelse og kontrol af aktiviteterne. Kurset "TMAP: Organizing built-in quality at scale" gør det muligt for testfaglige, der er ansvarlige for at organisere test og kvalitetssikring, at tilegne sig den nødvendige viden og færdigheder for at sætte teams i stand til at opnå dette.

Hvem skal tage kurset?

Kurset er rettet mod den test/kvalitets professionelle roller som f.eks:

  • Test Lead.
  • Test Manager.
  • Kvalitets coach.

Hvordan gennemføres kurset?

Vi får 3 intensive dag sammen, hvor du vil blive undervist i de emner, der indgår i kurset. Kurset indeholder både teoretisk gennemgang og praktiske øvelser, ligesom der vil være god tid til diskussion. Vores instruktører har stor fokus på inddragende undervisning med mere fokus på dialog og mindre på PowerPoint. Kursusmaterialer samt pensum er på engelsk og vi kan gennemføre kurset med såvel dansk som engelsk tale.

Hvordan er eksamen?

Eksamen er udarbejdet af Sogeti, og administreres af ISQI. Eksamen er online, og er 1,5 times multiple choice, uden hjælpemidler. Hvis engelsk ikke er dit modersmål, vil der være mulighed for at få ekstra tid.

Hvem underviser? 

Vores trænere kommer med en solid bagage af praktisk erfaring fra forskellige it-projekter. De relaterer teorien fra pensum til en praktisk kontekst og giver eksempler fra den virkelige verden undervejs i kurset for at sætte teorien i kontekst af praktisk brug.

Hvilke emner dækkes i kurset?

Detaljer om kurset opdateres, når indholdet af kurset offentliggøres.

Hvor lang tid tager det?

”TMAP: High-performance quality engineering” varer 3 dage samt 1,5 times eksamen på 4. dagen. Da eksamen er online vil du få mulighed for at planlægge eksamen som det passer bedst ind i din dagligdag.

Praktiske oplysninger

Kurset afholdes kl. 09:00-16:00 hver dag med mindre andet er angivet i kursusbekræftelsen. Der er morgenmad fra kl. 08:30. Kurset afholdes hos Key2Quality på Thomas Helstedsvej 18, 8660 Skanderborg. Der er gode parkeringsforhold ved adressen, og parkering er naturligvis gratis.

Prisen for kurset dækker over følgende:

  • Morgenmad, frokost, snacks samt alle drikkevarer.
  • Kursusmaterialer inkl. øvelser samt prøveeksamen hvor relevant.
  • Gennemførelse af én eksamen.