Gå til toppen
Jesper Gammelgaard

Jesper Gammelgaard

Testkonsulent

Om Jesper Gammelgaard

Jesper har været testkonsulent siden oktober 2022. Som nyuddannet deltager Jesper i Key2Qualitys aspirantforløb, hvor han dygtiggør sig indenfor test og både har taget certificeringer og fået praktisk erfaring med at designe og oversætte kursusmateriale. At arbejde med testdesign og udvide sine kompetencer giver rigtig god mening for Jesper både personligt og professionelt.

Jesper er certificeret i ISTQB Foundation (2022) og ISTQB Foundation Agile extension (2022), og senest har han færdiggjort certificeringsforløbet som PSM Scrum Master. Han er desuden uddannet Cand.it. i Webkommunikation og Interaktionsdesign fra Syddansk Universitet i 2022.

Oprindeligt er Jesper uddannet pædagog fra 2018. I kraft af sit pædagogiske virke oplevede han, at der var mange IT-systemer, som var vanskelige og komplekse at arbejde med. Det var på den måde Jespers interesse for spændingsfeltet mellem menneske og IT opstod, og han besluttede sig for at læse Cand.it. Jespers hovedfokus gennem kandidatuddannelsen var test og optimering, da han finder det relevant for at skabe forenelighed mellem menneske og IT.

Under sit kandidatstudie fordybede Jesper sig i behovsafdækning, test, optimering og evaluering af digitale brugergrænseflader. Som en del af studiet var Jesper i praktik som UX-designer hos en startup, hvor han testede og evaluerede webdesigns og udarbejdede forbedringsforslag til interfacet. I sit speciale samarbejdede han med et bureau, hvor han ligeledes testede, evaluerede og udarbejdede forbedringsforlag til to virksomheders apps.