Gå til toppen
Christian Ottosen - senior testkonsulent hos Key2Quality

Christian Ottosen

Senior testkonsulent og underviser

Om Christian Ottosen

Som test manager har Christian fokus på at levere kvalitet, som skaber værdi for kunden til den aftalte tid.

Det gør han ved at sikre, at kvalitetskravene overholdes, og at vi forstår brugerens kontekst og udvikler en løsning, som supporterer denne. Christian har erfaring med at arbejde ud fra dette mindset indenfor traditionel udvikling, agil udvikling og dual track agile.

I sin karriere indenfor test har Christian arbejdet med både komplekse og kritiske systemer med mange integrationer og interfaces, embedded software indenfor HIFI, applikationer til brug på small screen samt e-commerce på både small screen og desktop. Erfaringen herfra bruger Christian, når han planlægger og koordinerer testaktiviteter med både interne og eksterne partnere, og han sørger for, at kvalitet og test er en del af mindsettet hos begge.

Christian er vant til at planlægge og afvikle arbejdet sammen med sit team i pressede situationer og samtidig sikre, at teamet trives og lykkes med den opgave, de er blevet givet. Disse kompetencer opnåede Christian dels via sin ledelsesuddannelse i forsvaret, dels via sin tekniske overbygning hertil, som gjorde ham i stand til at sætte sig ind i komplekse systemer.

Christian er akkrediteret underviser indenfor ISTQB Foundation (English)ISTQB Agile Tester Extension og ISTQB Advanced Test Analyst og underviser på flere af vores kurser.