Gå til toppen

TMAP: Organizing Built-in Quality at Scale

Mangler du ideer til, hvordan værdi og kvalitet kan visualiseres, måles og rapporteres til andre relevante personer – der ikke nødvendigvis har en testviden? Vil du have byggestenene til at kunne bygge kvalitet ind i hele den agile proces?

Så tilmeld dig “TMAP: Organizing Built-in Quality at Scale”, og få en internationalt anerkendt certificering som bevis på din ekspertise inden for QA og test i en agil eller skaleret agil kontekst.

Vi opretter altid små hold, så du får rig mulighed for at sparre både med vores dygtige underviser, Gitte Ottosen, og med dine medkursister omkring, hvordan du bedst arbejder med test.

Kurset afholdes næste gang den 26.-28. august 2024.

I dag forventes tværfunktionelle teams at kunne levere forretningsværdi af høj kvalitet hurtigt. Organisering af test- og kvalitetssikring kræver koordinering, planlægning, forberedelse og kontrol af aktiviteterne. Kurset “TMAP: Organizing Built-in Quality at Scale” vil klæde dig på til opgaven, hvis du er testfaglig med ansvar for at organisere test og kvalitetssikring i et team.

Med dette kursus får du en uafhængig, internationalt anerkendt certificering som bevis på din ekspertise inden for QA og test i an agil eller skaleret agil kontekst. Du lærer om orkestrering og planlægning af test og kvalitetssikring med fokus på at bygge kvaliteten ind, uanset om det er i en high performance kontekst eller som del af en skaleret agil udviklingsmodel.

Vi får 3 intensive dag sammen med både teoretisk gennemgang og praktiske øvelser, ligesom der vil være god tid til diskussion. Vores underviser, Gitte Ottosen, lægger vægt på inddragende undervisning med fokus på dialog.

Kursusmaterialer samt pensum er på engelsk, og vi kan gennemføre kurset med såvel dansk som engelsk tale. Vi opretter altid små hold, så du får rig mulighed for at sparre både med Gitte og med dine medkursister omkring, hvordan du bedst arbejder med test.

Har du spørgsmål?

Kontakt vores kursusansvarlige, Gitte Ottosen:
4940 8552
gitte@key2quality.dk

Gitte Ottosen - medejer
 • IT-leverancemodeller (inkl. DevOps, Scrum og SAFe®)
 • VOICE-modellen til realisering af forretningsværdi gennem IT-leverancer
 • CI/CD pipeline og værktøj
 • QA og testemner i den agile kontekst, såsom:
  • kvalitet og test politik
  • overvågning og kontrol
  • fejlhåndtering
  • rapportering & “alarm”
  • budget og planlægning
  • målinger og kontinuerlig forbedring
  • infrastruktur
 • Organisering af Quality Engineering på tværs af teamet
 • Chain test indenfor teamet eller på tværs af flere teams
 • Kvalitetsegenskaber og testvarianter
 • Personlige, interpersonelle og teamfærdigheder til effektivt samarbejde indenfor og mellem teams

For at deltage i dette kursus, vil det være en fordel, hvis du kender til test i en skaleret kontekst. Kurset er målrettet dig, der er involveret i organisering af IT-leverancer i en agil kontekst såsom DevOps og Scrum eller skalerede agile modeller som SAFe®. Måske er du scrum master, agile coach, release train engineer, test manager eller test master. Kurset kan også være relevant for dig, der er kvalitetsmedarbejder, tester, forretningsanalytiker eller produktejer.

Du skal forvente ca. 5-10 timers læsning af pensum inden kursusstart og 1½-2 timers hjemmeopgaver hver aften under kurset.

Eksamen er udarbejdet af Sogeti og administreres af ISQI. Eksamen er online og er 1,5 times multiple choice, uden hjælpemidler.

Da eksamen er online, vil du få mulighed for at planlægge eksamen, som det passer bedst ind i din dagligdag.

Obs! Vi tilbyder altid 25% kollegarabat. Anvend rabatkoden “kollegarabat” i indkøbskurven (kan ikke kombineres med øvrige rabatter).

Prisen for kurset dækker over følgende:

 • Morgenmad, frokost, snacks samt alle drikkevarer
 • Kursusmaterialer inkl. øvelser samt prøveeksamen hvor relevant
 • Ét eksamensforsøg

Kurset afholdes i vores kursuslokaler i Skanderborg den 26.-28. august 2024.

Undervisningen finder sted kl. 09.00-16.00 hver dag, medmindre andet er angivet i kursusbekræftelsen. Der er morgenmad fra kl. 08.30.

Kurset afholdes hos Key2Quality på Krøyer Kielbergs Vej 3, 4. th., 8660 Skanderborg.

Der er gode parkeringsforhold ved adressen, og parkering er naturligvis gratis.

Gitte Ottosen er ekspert testkonsulent og akkrediteret underviser inden for både ISTQB og TMAP. Gitte afholder workshops og skræddersyet undervisning inden for agil udvikling og test og kommer med en solid bagage af praktisk erfaring fra forskellige IT-projekter, som hun bruger til at relatere teorien fra pensum til en praktisk kontekst og give eksempler fra den virkelige verden undervejs i kurset.

Tilmeld dig kurset

Udfyld oplysninger i formularen.

Tilmeld kollega og 25% rabat.
Kr. 7.125 pr. ekstra deltager.