Gå til toppen

ISTQB Foundation nyt pensum!

Er du ny i rollen som tester, og vil du styrke dit teoretiske fundament, så du står stærkere i dit team? Mangler du redskaberne til at implementere test på professionel vis? Vil du lære det ”testsprog”, der giver dig de bedste forudsætninger for at kunne samarbejde med dit team?

Så tilmeld dig vores grundkursus i ISTQB, ISTQB Foundation, som afholdes i vores kursuslokaler i Skanderborg den 30. september – 2. oktober 2024.

Vi opretter altid små hold, så du får rig mulighed for at sparre både med vores dygtige undervisere og med dine medkursister om, hvordan du bedst arbejder med test.

Denne certificering giver dig en internationalt anerkendt certificering i grundlæggende software test. Du får en bred viden om software test og best practice på området samt en introduktion til standard testterminologi, der kan hjælpe dig og din organisation med at skabe et fælles sprog for test.

Vi får 3 intensive dage sammen med både teoretisk gennemgang og praktiske øvelser, ligesom der vil være god tid til diskussion. Vores underviser lægger vægt på inddragende undervisning med fokus på dialog.

Kursusmaterialer samt pensum er på dansk, og kurset gennemføres på dansk; dog tilbyder vi også kurset på engelsk efter behov – kontakt os for at høre mere.

Vi opretter altid små hold, så du får rig mulighed for at sparre både med underviseren og med dine medkursister omkring, hvordan du bedst arbejder med test.

Har du spørgsmål?

Kontakt vores kursusansvarlige, Gitte Ottosen:
4940 8552
gitte@key2quality.dk

Gitte Ottosen - medejer
  • Testprincipperne
  • Test igennem hele softwarens cyklus
  • Statiske teknikker
  • Testteknikker
  • Planlægning og styring af testen
  • Værktøjsstøtte til test

Uanset om du er tester, testmanager, udvikler, projektleder eller har en anden rolle, så er ISTQB Foundation en god introduktion til software test.

Du skal forvente ca. 5-10 timers læsning af pensum inden kursusstart og 1½-2 timers hjemmeopgaver hver aften under kurset.

Eksamen er udarbejdet af ISTQB og administreres af Dansk IT. Eksamen er 1 times multiple choice med 40 spørgsmål, uden hjælpemidler.

Du skal have 65 % rigtige for at bestå.

Der vil i forbindelse med planlægningen af kurset være mulighed for at placere eksamen, hvor det passer bedst for dig og dine medkursister, enten i direkte forlængelse af de 3 dage eller med en periode imellem, hvis I ønsker yderligere tid til repetition inden eksamen.

Obs! Vi tilbyder altid 25% kollegarabat. Anvend rabatkoden “kollegarabat” i indkøbskurven (kan ikke kombineres med øvrige rabatter).

Prisen for kurset dækker over følgende:

  • Morgenmad, frokost, snacks samt alle drikkevarer
  • Kursusmaterialer inkl. øvelser samt prøveeksamen hvor relevant
  • Ét eksamensforsøg

Kurset finder sted den 30. september – 2. oktober 2024. 

Vi mødes kl. 09.00-16.00 hver dag, medmindre andet er angivet i kursusbekræftelsen. Der er morgenmad fra kl. 08:30.

Kurset afholdes hos Key2Quality på Krøyer Kielbergs Vej 3, 4. th., 8660 Skanderborg.

Der er gode parkeringsforhold ved adressen, og parkering er naturligvis gratis.

Gitte Ottosen er ekspert testkonsulent og akkrediteret underviser inden for både ISTQB og TMAP. Gitte afholder workshops og skræddersyet undervisning inden for agil udvikling og test og kommer med en solid bagage af praktisk erfaring fra forskellige IT-projekter, som hun bruger til at relatere teorien fra pensum til en praktisk kontekst og give eksempler fra den virkelige verden undervejs i kurset. Har du spørgsmål til kurset, kan du kontakte Gitte på gitte@key2quality.dk eller telefon 4940 8552.

Tilmeld dig kurset

Udfyld oplysninger i formularen.

Tilmeld kollega og 25% rabat.
Kr. 10.350 pr. ekstra deltager.