UA-165416005-1

Testkurser – tag på test kursus hos Key2Quality


Karina Møller Sørensen, Test Manager i IT-afdelingen på Aarhus Universitet, fortæller i videoen her om sin oplevelse med et test kursus hos Key2Quality. Karina deltog i foråret 2021 i kurset "ISTQB Advanced Level Test Management" med Gitte Ottosen som underviser.

Testkurser – små hold, stort nærvær

Underviserne på vores testkurser er erfarne testkonsulenter

Vælger du et af Key2Quality’s testkurser, vil du møde undervisere, der har en solid bagage af praktisk erfaring fra en lang række IT-projekter. På vores kurser lægger vi vægt på inddragende undervisning med mere fokus på dialog og mindre på PowerPoint. Vores undervisere relaterer teorien fra pensum til en praktisk kontekst og giver eksempler fra den virkelige verden undervejs i kurset. Mød vores undervisere her.

Hos Key2Quality vægter vi nærværet, og vi opretter derfor altid små hold på maks. 6 personer, hvor du kan arbejde praktisk med teorien og høre om andres erfaringer med test.

Testkurser i ISTQB, TMAP og skræddersyede kurser

Vi tilbyder både åbne testkurser, hvor du køber en plads på vores kurser i ISTQB og TMAP, der afholdes i vores dejlige lokaler i Skanderborg, og lukkede, skræddersyede kurser, hvor vi kommer ud til din virksomhed og afholder kurset for dine medarbejdere eller kollegaer.

Kursuskalender – testkurser efteråret 2021:

KursusUnderviserPrisDato
ISTQB Agile Tester ExtensionGitte Ottosen9.500 DKK27.-28. september 2021
ISTQB Advanced Test ManagerGitte Ottosen23.500 DKK1.-3. november, 15.-16. november, 25. november 2021
TMAP: Quality for Cross-Functional TeamsGitte Ottosen9.000 DKK8-10. november 2021
ISTQB Foundation Acceptance TestingGitte Ottosen9.500 DKKForåret 2022
TMAP: High-Performance Quality EngineeringAnnemette Clement9.000 DKKForåret 2022
TMAP Organizing Built-in Quality at ScaleGitte Ottosen9.000 DKKForåret 2022
ISTQB Advanced Test AnalystAnnemette Clement19.500 DKKForåret 2022
ISTQB FoundationAnnemette Clement13.000 DKK Foråret 2022

Vores undervisere

Et kursus hos Key2Quality er det rigtige valg for dig, hvis du gerne vil have en underviser, som er stærk fagligt, som har en god solid praktisk ballast, og som kan sætte alt det teoretiske i konteksten af de udfordringer, vi oplever ude i den virkelige verden.

Gitte Ottosen

Medejer, ekspert testkonsulent og underviser

+45 49408552gitte@key2quality.dk

Annemette Clement

Senior testkonsulent og underviser

+45 22306280annemette@key2quality.dk


Vores dygtige undervisere, Gitte Ottosen og Annemette Clement, fortæller i denne video, hvornår er et kursus hos Key2Quality det rigtige valg for dig, og hvad du kan forvente at få du ud af kurset.

Undervisningsmetode og -materiale

Materialerne og selve undervisningen på vores testkurser er bygget ud fra bevidstheden om, at der skal være noget for både den visuelle, den auditive, den kinæstetiske og den auditivt digitale. På den måde sikrer vi, at du forstår pensum, uanset hvordan du bruger og vægter de forskellige sanser.

 

Hjælp til implementering efter testkurset

Efter kurset tilbyder vi støtte til implementering af det lærte i virksomheden. Dette kan vi gøre gennem løbende coaching og sparring med deltagerne fra kurset enkeltvis eller i grupper, gerne i konteksten af en konkret problemstilling fra deltagernes hverdag. De nærmere rammer omkring et sådan forløb aftales ved køb af kurset.

Læs mere om ISTQB og TMAP på istqb.org og tmap.net.

Få besked, når vi har nye blogindlæg eller nyt om kurser

*Påkrævet felt