Gå til toppen

ISTQB Agile Tester Extension

Er du ny i rollen som agil tester, og vil du gerne finde din plads og lære at samarbejde på tværs i det agile team? Vil du sikre dig, at dit team har fokus på kvalitet, og at test er en integreret del af udviklingen? Så tilmeld dig “ISTQB Agile Tester Extension”, og bliv fortrolig med, hvordan du arbejder professionelt med test i en agil kontekst.

Vi opretter altid små hold, så du får rig mulighed for at sparre både med vores dygtige underviser, Gitte Ottosen, og med dine medkursister om, hvordan du bedst arbejder med test.

Denne certificering giver dig en internationalt anerkendt certificering i grundlæggende agil software test.

Du får indsigt i, hvordan software testes i en agil kontekst, samt hvordan I som team kan skabe et godt og effektivt samarbejde på tværs af roller for at skabe kvalitetsleverancer. Derudover får du en introduktion til standard agil testterminologi, der kan hjælpe dig og din organisation med at skabe et fælles sprog for test.

Vi får 2 intensive dag sammen med både teoretisk gennemgang og praktiske øvelser, ligesom der vil være god tid til diskussion. Vores underviser, Christian Ottosen, lægger vægt på inddragende undervisning med fokus på dialog.

Kursusmaterialer samt pensum er på engelsk, og vi kan gennemføre kurset med såvel dansk som engelsk tale. Vi opretter altid små hold, så du får rig mulighed for at sparre både med Gitte og med dine medkursister omkring, hvordan du bedst arbejder med test.

Har du spørgsmål?

Kontakt vores kursusansvarlige, Gitte Ottosen:
4940 8552
gitte@key2quality.dk

Gitte Ottosen - medejer
 • Grundlaget for agil softwareudvikling
 • Grundlæggende agil test
 • Evaluering af kvalitetsrisici og estimering
 • Værktøjer i agile projekter
 • Aspekter af agile metoder
 • Status på test i agile projekter
 • Roller og kompetencer for en tester i et agilt team
 • Agile testmetoder og teknikker

Uanset om du er tester, testmanager, udvikler, projektleder eller har en anden rolle, er ISTQB Foundation Agile extension en god introduktion til software test i en agil kontekst. Da kurset er en udvidelse af ISTQB Foundation, er denne certificering en forudsætning for at kunne blive certificeret i ISTQB Foundation Agile Extension.

Du skal forvente ca. 5-10 timers læsning af pensum inden kursusstart, ligesom der må forventes 1½-2 timers hjemmeopgaver hver aften under kurset.

Eksamen er udarbejdet af ISTQB og administreres af DSTB. Eksamen er 1 times multiple choice med 40 spørgsmål, uden hjælpemidler. Hvis engelsk ikke er dit modersmål, kan du få 15 minutters ekstra tid.

Du skal have 65 % rigtige for at bestå.

Eksamen gennemføres hos Key2quality på datoen angivet i kursuskalenderen, og vil være faciliteret af vores eksamensleder.

Obs! Vi tilbyder altid 25% kollegarabat. Anvend rabatkoden “kollegarabat” i indkøbskurven (kan ikke kombineres med øvrige rabatter).

Prisen for kurset dækker over følgende:

 • Morgenmad, frokost, snacks samt alle drikkevarer
 • Kursusmaterialer inkl. øvelser samt prøveeksamen hvor relevant
 • Ét eksamensforsøg

Kurset afholdes kl. 09.00-16.00 hver dag, medmindre andet er angivet i kursusbekræftelsen. Der er morgenmad fra kl. 08:30.

Kurset afholdes hos Key2Quality på Krøyer Kielbergs Vej 3, 4. th., 8660 Skanderborg.

Der er gode parkeringsforhold ved adressen, og parkering er naturligvis gratis.

Gitte Ottosen er ekspert testkonsulent og akkrediteret underviser inden for både ISTQB og TMAP. Gitte afholder workshops og skræddersyet undervisning inden for agil udvikling og test og kommer med en solid bagage af praktisk erfaring fra forskellige IT-projekter, som hun bruger til at relatere teorien fra pensum til en praktisk kontekst og give eksempler fra den virkelige verden undervejs i kurset.

Tilmeld dig kurset

Udfyld oplysninger i formularen.

Tilmeld kollega og 25% rabat.
Kr. 7.725 pr. ekstra deltager.