Gå til toppen

Services

Her kan du læse mere om, hvad vi tilbyder, du får mere kvalitet i dine IT-projekter.

Eksperter i tryghed

Som specialister i kvalitet og softwaretest giver vi dig tryghed. Tryghed for, at vores indsats øger kvaliteten i dit arbejde, og at vi forstår dine opgaver.

Vores mål er altid at gøre en forskel. For dig. Og for dine projekter.

Som en del af dit team sætter vi os grundigt ind i og udfordrer din verden, så vi kan sikre den bedste kvalitet. Både i dine projekter og i vores indsats.

Her kan du se, hvad vi tilbyder:

Agil transformation

Vi hjælper jer med at implementere jeres agile vision, principper og processer, og sikrer en kvalitetsfokuseret agil transformation.

Coaching og mentoring

Vi tilbyder coaching og mentoring fra en testmanager med praktisk erfaring. Det giver stor værdi for dig, der er ny testmanager, eller som for første gang skal arbejde som programtestmanager.

Testpolitik og teststrategi

Du får en klar sammenhæng hele vejen fra jeres mål for test og kvalitetssikring til definition af, hvordan I følger op på implementeringen for at nå projektets mål.

Testautomatisering

For at få det maksimale ud af de agile metoder skal vi tænke testautomatisering ind fra starten. Så udvikler vi testautomatisering parallelt med koden og løsningen.

IT-projektledelse

Planlægning, kvalitetssikring og risikostyring er en del af IT-projektledelsen. Vi ser holistisk på dit projekt og tilpasser IT-projektledelsen specifikt til dine udfordringer og dit projekt.

Udbud og tilbud

Skal du i gang med et større udbud eller tilbud, hjælper vi dig med at sikre, at du får den rette fokus på kvaliteten. Vi har bred erfaring med at udarbejde udbudsmateriale og review af materialet.