Gå til toppen

Coaching og
mentoring

del i vores erfaring. en værdifuld sparringspartner. Målrettet coaching og mentoring både professionelt og personligt.

Brug vores erfaring

For dig, der er ny i din rolle som testmanager eller programtestmanager, giver det stor værdi at blive supporteret i en periode med coaching eller mentoring fra en erfaren profil med praktisk erfaring fra lignende projekter. Du får en værdifuld sparringspartner til konkrete problemstillinger og generelle diskussioner i forhold til din nye rolle.

Vi hjælper dig med at forstå den aktuelle problemstilling, at reflektere og selv komme frem til en løsning. Du kan få coaching på dine opgaver eller mål. Coaching handler om at forbedre din præstation ved at udvikle dine færdigheder.

Du kan også få mentorstøtte i forhold til at løse en konkret opgave. Vi kommer med konkrete forslag til løsning med udgangspunkt i vores egen faglighed og ekspertise.

Med en coach/mentor indgår du ofte i et længere forløb, hvor vi skaber et fælles sikkert rum, hvor vi arbejder med både professionelle og personlige udfordringer. Vi hjælper altså ikke kun med specifikke kompetencer.

Fleksibel løsning

Vi anbefaler en klippekortsløsning, hvor du og din coach hilser på hinanden og skaber et fælles billede af din opgave, forløb og rammer for coaching. Herefter aftaler vi fra gang til gang det næste møde.