Gå til toppen

Vil du være
en af os?

Overvejer du en hverdag med høj faglighed, masser af udviklingsmuligheder og skarpe kolleger?

En hverdag med mening

Hos os bliver du en del af landets allerdygtigste profiler inden for test.

Vi dyrker vores faglige stolthed og har hver dag et mål om at gøre en forskel for vores kunder. Vi tror på, at du kan mærke, når vi giver plads til at fokusere på testfagligheden – og samtidig får plads til at udvikle dig selv.

Tryghed gør en forskel

Key2Quality er tryghed. Tryghed for dig i, at vores indsats øger kvaliteten i dit daglige arbejde. Tryghed i, at vi er eksperter. At vi forstår dine opgaver. Og trygheden for os i, at vi er som en familie, der kerer sig om og støtter hinanden. Vi er fælles om hver dag at udleve vores værdier om ordentlighed, faglighed og arbejdsglæde.

Det gør os til de stærke eksperter. Vores ekspertise bygger på empatisk indlevelse. I dit projekt og i hinanden. Vi skaber værdi som bindeleddet mellem IT og mennesker. Som en del af dit team sætter vi os grundigt ind i og udfordrer din verden, så vi kan sikre den bedste kvalitet. Både i dine projekter og i vores indsats.

Det kan vi, fordi empatien rækker ind i vores syn på hinanden. Vi løfter hinanden. Og vi stiller derfor krav til vores medarbejdere. Krav om stor faglighed. Og om endnu større nysgerrighed. På den måde sikrer vi, at vi altid er kompetente til at øge kvaliteten i dine projekter.

Vores mål er altid at gøre en forskel. For dig. For dine projekter. Og for os selv. Du skal kunne mærke os. Det er en selvfølge, at vi gør os umage. For vi tager integritet alvorligt. Fordi vi dyrker det, der har betydning.

Hvad vil du gerne?

Du får stor frihed til at kaste dig ud i det, du gerne vil og har ubegrænsede udviklingsmuligheder hos os.

Som testkonsulent arbejder du professionelt med test og udlever samtidig dine ambitioner inden for projektledelse. Du kommer ud til en masse virksomheder, hvor der venter nye udfordringer, og hvor du hver gang skal bruge din testfaglige værktøjskasse på en helt ny måde.

Vores personaleforening arrangerer regelmæssigt spilaftener, biograf- og museumsture, teaterforestillinger, vandre-, klatre-, og kajakture, ølsmagning og vores deltagelse i DHL-stafetten.

Vil du med?

Vil du arbejde med nogle af landets allerdygtigste profiler på testområdet? Er du en dygtig tester, der drømmer om, at arbejde harmonerer med dine ambitioner og dit familieliv?

Så se vores ledige stillinger her.

Eller send en uopfordret ansøgning til margit@key2quality.dk.