Gå til toppen

Om os

Hos os får du ekspertviden fra specialister i ledelse, facilitering, kvalitetssikring og uddannelse

Vi udlever vores
værdier hver dag
også for dig

Tre stærke værdier gennemsyrer alt, vi gør. Også for dig.

Tag fat i os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig:

Vi tager ansvar

Ordentlighed

Hos Key2Quality tager vi altid ansvar for opgaven.

Vi har respekt for vores kunder og deres model af verden. Kunderne kan forvente fuld ærlighed fra os og frem for alt er en time hvor vi har arbejdet for kunden, én time registreret, ikke mere.  

Vi vil være bedst

Faglighed

Vi er meget passionerede omkring vores arbejde. Vi vil altid søge udvikling og vi vil være blandt de bedste. Det betyder også, at vi vil være blandt de bedste til at dele ud af vores viden.

Vi er god energi

Glæde

Vi er glade for vores arbejde og denne glæde smitter af vores kunder og de teams vi arbejder i. Vores konsulenter bidrager altid gerne til den positive atmosfære hos kunden. Dermed skabes der en meget bedre energi og effektivitet.

Tryghed gør en forskel

Key2Quality er tryghed. Tryghed for dig i, at vores indsats øger kvaliteten i dit daglige arbejde. Tryghed i, at vi er eksperter. At vi forstår dine opgaver. Og trygheden for os i, at vi er som en familie, der kerer sig om og støtter hinanden. Vi er fælles om hver dag at udleve vores værdier om ordentlighed, faglighed og arbejdsglæde.

Det gør os til de stærke eksperter. Vores ekspertise bygger på empatisk indlevelse. I dit projekt og i hinanden. Vi skaber værdi som bindeleddet mellem IT og mennesker. Som en del af dit team sætter vi os grundigt ind i og udfordrer din verden, så vi kan sikre den bedste kvalitet. Både i dine projekter og i vores indsats.

Det kan vi, fordi empatien rækker ind i vores syn på hinanden. Vi løfter hinanden. Og vi stiller derfor krav til vores medarbejdere. Krav om stor faglighed. Og om endnu større nysgerrighed. På den måde sikrer vi, at vi altid er kompetente til at øge kvaliteten i dine projekter.

Vores mål er altid at gøre en forskel. For dig. For dine projekter. Og for os selv. Du skal kunne mærke os. Det er en selvfølge, at vi gør os umage. For vi tager integritet alvorligt. Fordi vi dyrker det, der har betydning.