Gå til toppen

Konsulenter

I et samarbejde med os får du ekstra ressourcer med specialistkompetencer, der indgår direkte i dit team.

Vi er certificerede specialister, der hjælper med kvalitetssikring, ledelse og facilitering. Og samtidig bliver vi dine ekstra kolleger, der både forstår dine opgaver og skaber god stemning.

Quality Coach

Vores quality coaches kommer med praktiske erfaringer fra agile teams og trains som enten testere eller testmanagere, men har desuden en solid testfaglig og agil baggrund.

Test Manager

Vi hjælper dig til at skabe overblik over projektets kvalitetsmæssige udfordringer, løfter testkompetencen og sikrer en effektiv testproces gennem hele projektet. Uanset om vi taler agil udvikling eller et traditionelt projekt i v-modellen.

Testanalytiker

Som en del af udviklingsteamet udfører vi test, sparrer ift. testautomatisering, gennemgår krav i agile projekter og tester kvaliteten i dine projekter.

Teknisk tester

Hos Key2Quality forstår vi markedet og kan derfor hjælpe dig på din rejse fra manuel til automatiseret test i en agil kontekst med et fokus på kvalitet.

Agile Coach

Med en Agile Coach kommer din organisation styrket gennem agile transformationer. Vores Agile Coaches skaber værdi ved at facilitere agile principper, der øger produktiviteten og kvaliteten i jeres produkter.

Scrum Master

Jeres agile udviklingsmodel får fuldt fokus, når vi faciliterer, støtter implementeringen og driver udviklingsmodellen. Vi faciliterer sprint-planer og sikrer fokus på kvalitetssikring.

IT-projektleder

Med vores ekspertise i projektledelse og kvalitetssikring leder vi dig gennem hele projektets livscyklus, så du får en så problemfri og succesrig implementering af IT- og digitaliseringsløsninger som muligt.

Mød vores konsulenter

Hos os møder du de stærkeste profiler. Vores konsulenter hjælper store, etablerede danske virksomheder med kvalitetssikring. Og vi har landets bedste undervisere til kurser i ISTQB og TMAP. Klik og læs mere om din testkonsulent eller underviser.

Alberte Sørensen - junior testkonsulent
Testkonsulent
Senior testkonsulent og underviser
Senior testkonsulent og underviser
Senior testkonsulent og underviser
Medejer, ekspert testkonsulent og underviser
Testkonsulent
Senior testkonsulent og leder
Senior testautomatiseringskonsulent
Ekspert testautomatiseringskonsulent
Senior testautomatiseringskonsulent
Testautomatiseringskonsulent
Senior testkonsulent og underviser
Testkonsulent
Senior testkonsulent
Ekspert testkonsulent