Gå til toppen
Trine Zachariassen - marketingkoordinator

Trine Zachariassen

Marketingkoordinator

Om Trine Zachariassen

Trine er ansvarlig for vores markedsføring. Det er Trine, der vedligeholder og optimerer vores hjemmeside, opdaterer vores profiler på de sociale medier og opretter kampagner for vores kurser.

Trine er uddannet bachelor i Engelsk & IT og kandidat i International Virksomhedskommunikation, og hun har arbejdet med online marketing siden 2008 i både store og små b2b- og b2c-virksomheder, haft egen webshop, og så har hun flere års bureauerfaring.

Nogle af Trines spidskompetencer er udvikling og drift af hjemmesider, SEO og Google Ads, og hun har gennem tiden opnået gode resultater i form af flotte nye hjemmesider, øget trafik til hjemmesider og reduktion af konverteringspriser.

Trine er meget selvstændig og struktureret. Hos Key2Quality har hun samtidig mulighed for at dyrke sin kreative side, og hun har rig mulighed for at sætte sit præg på den lille virksomhed.

Skal du på test kursus hos Key2Quality, vil du helt sikkert møde Trine – bl.a. fordi, det er Trine, der fungerer som vores eksamensvagt.