Gå til toppen

Key2Quality donerer 24.000 kr. til Livslinien

Igen i år donerer vi hos Key2Quality 2% af vores overskud til et velgørende formål. I 2021 støttede vi Landsforeningen Autisme, i 2022 gik overskuddet til Børnetelefonen, og i år donerer vi så 24.000 kr. til Livslinien.

Alle medarbejdere i Key2Quality har haft mulighed for at komme med forslag til og argumentere for, hvilken god sag overskuddet skulle gå til. Efter en afstemning blandt medarbejderne faldt valget altså på Livslinien.

Livslinien er en landsdækkende humanitær organisation, der forebygger selvmord og selvmordsforsøg. Livslinien tilbyder anonym rådgivning til selvmordstruede, deres pårørende og efterladte. Rådgivningen varetages af Livsliniens mange frivillige rådgivere på telefon-, mail- og chatrådgivning.

Valget faldt på Livslinien, fordi vi ved, hvor stor en forskel Livslinien gør, og hvor vigtigt deres arbejde er – både for selvmordstruede og deres pårørende.

“Sikke en glædelig overraskelse og sikke en fin gestus at dele ud af overskuddet på denne måde. Vi er meget glade for, at I har besluttet at betænke Livslinien i år, og ikke mindst efter at være blevet valgt efter indstilling og afstemning på den måde. Det er vi rigtig stolte af. Så en særlig tak til den medarbejder, der har nomineret os”, siger Jeppe Kristen Toft, direktør for Livslinien.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få besked direkte i din indbakke, når vi har nyheder om vores seminarer, kurser og testfaglige tips og tricks.