Gå til toppen

Mød Gitte Ottosen EuroSTAR 2024

Mød og oplev Gitte Ottosen på Europas største testkonference, EuroSTAR, i Stockholm den 11.-14. juni 2024, hvor hun er med som taler for 11. gang.

Rollen som quality coach bliver mere og mere efterspurgt på tværs af it-organisationer. Efterhånden som nye undervisere begiver sig ind i branchen, er det vigtigt, at deres tilgang er baseret på essentielle og gennemprøvede coachingteknikker.

I sit oplæg Basic Coaching Techniques for Emerging Quality Coaches den 12. juni vil Gitte starte med at definere en “quality coach” – med vægt på de kernekompetencer, der giver succes som quality coach. Derefter vil hun introducere dig for nogle praktiske værktøjer og teknikker til at implementere disse grundlæggende coachingstrategier på effektiv vis.

Læs mere om Gittes oplæg på EuroSTAR 2024 her, og tilmeld dig konferencen her.

EuroSTAR Software Test Conference 2024 finder sted i Stockholmsmässan Convention Centre, kun 10 minutter med tog fra centrum af Stockholm, Sverige. Temaet er “Hvad laver vi her?”.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få besked direkte i din indbakke, når vi har nyheder om vores seminarer, kurser og testfaglige tips og tricks.