Gå til toppen

Key2Quality er blevet optaget SKI 02.14!

Vi er stolte af at kunne afsløre, at vi er blevet optaget på SKI 02.14 – en ny IT-konsulentaftale under Staten og Kommunernes Indkøbsservice (SKI).

Aftalen åbner op for, at Key2Quality kan levere IT-konsulentydelser til det offentlige.
Den indeholder de samme ydelseskategorier som de to lignende SKI-aftaler, der lige er blevet offentliggjort, og som forventes at træde i kraft i hhv. Q2 og Q3 i 2025.

På 02.14 kan du derfor få konsulenter til bl.a at hjælpe med:

  • Program- og projektledelse: Med vores ekspertise i projektledelse og kvalitetssikring leder vi dig gennem hele projektets livscyklus, så du får en så problemfri og succesrig implementering af IT- og digitaliseringsløsninger som muligt.
  • Test management: Vi hjælper dig til at skabe overblik over projektets kvalitetsmæssige udfordringer, løfter testkompetencen og sikrer en effektiv testproces gennem hele projektet. Uanset om vi taler agil udvikling eller et traditionelt projekt i v-modellen.
  • Udbud: Skal du i gang med et større udbud eller tilbud, hjælper vi dig med at sikre, at du får den rette fokus på kvaliteten. Vi har bred erfaring med at udarbejde udbudsmateriale og review af materialet.
  • IT-relaterede strategier: Du får en klar sammenhæng hele vejen fra jeres mål for test og kvalitetssikring til definition af, hvordan I følger op på implementeringen for at nå projektets mål.

Vi glæder os til at se, hvordan aftalen bliver brugt, og hvordan det dynamiske indkøbssystem kommer til at fungere i praksis, når de offentlige kunder begynder at tage det i brug.

Vi følger spændt med inde på SKI’s hjemmeside, hvor de informerer om, hvornår det dynamiske indkøbssystem (DIS) sættes i drift.