Gå til toppen

Nyt samarbejde med BEC og Nykredit

Hos Key2Quality hjælper vi vores kunder – og deres kunder – med kompetenceudvikling inden for QA, så de løbende kan sikre sig, at de leverer løsninger af højeste kvalitet.

Derfor har vi sammen med BEC og Nykredit udviklet “Quality Assurance Training Program” – en omfattende portefølje af kurser indenfor udvikling af QA-kompetencer målrettet forretningsanalytikere, testere, udviklere, produktejere og ledere i Nykredit og BEC.

Gitte Ottosen har allerede været i både Roskilde og Warszawa for at undervise testmanagers fra Nykredit og QA-koordinatorer fra BEC i kurset “TMAP: Organizing Built-in Quality at Scale” – og vi er i fuld gang med at planlægge mere undervisning i løbet af foråret.

Bettina Lysell Faldborg, QA-kompetencechef i BEC, er glad for det nye samarbejde:

“Initiativet giver os mulighed for at udvikle kompetencerne inden for QA-området i BEC og Nykredit men fungerer også som en måde at bygge yderligere bro mellem vores to virksomheder. Vi håber, at det kun er begyndelsen på mange former for samarbejde på QA-området mellem BEC, Nykredit og Key2Quality”.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få besked direkte i din indbakke, når vi har nyheder om vores seminarer, kurser og testfaglige tips og tricks.