Gå til toppen

Test i en skaleret agil udviklingsmodel

Agil udvikling har været på menuen i næsten 20 år – “formelt” siden 2001, hvor det agile manifest blev defineret. Indtil da arbejdede man også med det uden at definere begrebet agile men i form af ekstrem programmering og andre iterative teamfokuserede måder at arbejde på. I de senere år er en række skalerede agile modeller dukket op i billedet, og særligt Scaled Agile Framework SAFe® har fået en fremtrædende plads i mange virksomheder globalt.

Men hvis man kigger nærmere på SAFe® rammeværket, siger det forholdsvis lidt om test og om testmanagement. Så hvad gør man egentlig for at understøtte test og kvalitet i en skaleret agil model? Hvordan sikrer man tilstrækkelig fokus på test både på teamniveau, på tværs af teams og for løsningen som helhed? Hvem løber med strategi og orkestrering af test på alle disse områder? Hvem hjælper teamet til at blive bedre til test og til at tage ejerskabet for kvalitet af det de bygger?

I denne præsentation vil Gitte Ottosen diskutere de største udfordringer ved transformationen til en skaleret udviklingsmodel set med test og kvalitetsbrillerne, og hvad der kan gøres for at løse disse.

Praktiske oplysninger

Foredragsholder: Gitte Ottosen

Varighed: 45 minutters indlæg samt 15 minutter til spørgsmål

Pris: 5.000 kr. + evt. transport

Vi tilbyder også skræddersyede foredrag. Kontakt os for at høre mere.

Forespørgsel om foredrag

Send os en forespørgsel via formularen herunder: