Gå til toppen
Daisy Fischlein Steffensen - senior testkonsulent

Daisy Fischlein Steffensen

Senior testkonsulent og underviser

Om Daisy Fischlein Steffensen

Vores testanalytiker Daisy har arbejdet i IT-branchen siden 2010 – både i store og mindre virksomheder og på store og små løsninger. Daisys primære rolle har været som tester, men hun har også haft roller som scrum master, supportkoordinator, underviser og systemadministrator. Daisy har en særlig evne til at identificere, når noget halter og derefter komme med konstruktive løsningsforslag. Derfor ender hun ofte med at få lidt af en blækspruttefunktion med flere forskellige roller.

Daisys baggrund kombinerer humanistiske kompetencer som kommunikation, diplomati og teamwork med matematiske færdigheder som logik og en analytisk og systematisk tilgang til komplekse problemstillinger. Denne tilgang har i tidligere projekter hjulpet hende med at sætte sig ind i brugernes og kundernes behov og bidrage til at få disse behov videreformidlet og forventningsafstemt med udviklerne.

Daisy har en veludviklet teknisk forståelse, der hjælper hende med at forstå systemerne og kompleksiteten af de opgaver, som udviklerne arbejder med. Hun er derfor dygtig til at vurdere, hvor testindsatsen giver størst værdi. Generelt set har Daisy en pragmatisk tilgang til at arbejde for den bedst mulige løsning indenfor projektets rammer.

Det er vigtigt for Daisy, at alle teammedlemmer er gode til at samarbejde og kommunikere. Hun mener, at det også er nødvendigt, for at et projekt kan lykkes. Det falder hende derfor naturligt at hjælpe med at samle trådene i projektet, skabe struktur og processer samt løbende at sikre, at hele teamet har det nødvendige overblik for at kunne lykkes med projektet.

Daisy underviser i vores certificeringskurser ISTQB Foundation (dansk) og TMAP: High-Performance Quality Engineering.