Gå til toppen
Jacob Fisker - Key2Quality

Jacob Fisker

Medejer og ansvarlig for ledelse og facilitering

Om Jacob Fisker

Forretningsudvikling er hjørnestenen i Jacobs tilgang til de opgaver, han indgår i – de seneste 9 år med omdrejningspunkt i test management, release management og ledelse.

Jacob er af natur nysgerrig, og han udfordrer det eksisterende med en konstruktiv tilgang og med respekt for de mennesker og den kultur, der er i spil. Han er udpræget udviklingsorienteret og stortrives, når der skal igangsættes og koordineres på tværs af initiativer, der skubber organisationen fremad. Han er gerne den, der tager lederskab og eksekverer på initiativerne.

Jacobs erfaringer spænder vidt – fra test- og release management-opgaver i enterprise platform-implementeringer i internationale virksomheder til personaleledelse og ledelse af procesoptimerings- og innovationsprojekter.

Han er udadvendt og relationsskabende, og han abonnerer på, at den korteste vej mellem to mennesker er god humor og et smil. Han går energisk til opgaverne, engagerer sig i sine medmennesker og opleves som empatisk af sine omgivelser. Han træffer gerne de svære beslutninger, tager konsekvensen af dem og bruger dem til aktiv læring.