Gå til toppen
Martin Rahbek Nielsen - senior automatiseringskonsulent

Martin Rahbek Nielsen

Senior testautomatiserings-konsulent

Om Martin Rahbek Nielsen

Martin har arbejdet som softwareudvikler i mange år og har på den måde opnået en god forståelse for de udfordringer, et projekt kan være i – hvad enten det er et rent softwareprojekt eller et projekt, der inkluderer hardware, som skal kvalitetstestes. Samtidig har Martin altid haft fokus på test. Det være sig automatisk test, men også manuel test.

Martin er god til at holde overblikket på projektet og sørger altid for, at vi taler samme sprog. Især i sin tid som scrum master, projektleder og team manager har kommunikation været en vigtig del af arbejdet. Martin vil gerne, at alle på teamet er med på planen.

Efter mange år som leder af et DevOps team ved Martin, hvor vigtigt det er at forstå konteksten og kundens behov for at kunne eksekvere på opgaven. Forventningsafstemning og kommunikation er her helt essentielt, da det til tider kan gå hurtigt fra tanke til handling.

“Som senior automatiseringskonsulent vil jeg sammen med kunden arbejde for at automatisere test i det omfang, kunden er tryg ved. Resultatet skal være en løsning, som skaber værdi for kunden, og som nemt kan vedligeholdes. Sammen skal vi finde ud af, hvilke krav der er, og hvordan vi kan opfylde disse gennem automatisering. Jeg synes, det er vigtigt, at kunden er med i hele processen, og at vi sammen får skabt den rigtige kvalitet til den aftalte tid.”