Gå til toppen
Matthew Manickakumar

Matthew Manickakumar

Ekspert testautomatiserings-konsulent

Om Matthew Manickakumar

Matthew har arbejdet som teknisk testkonsulent siden 2005 og har en enorm erhvervserfaring inden for testautomatisering og performance test, hvor han har benyttet sig af værktøjer og rammer som BDD, odata, REST, Tricentis Tosca, Postman, Microfocus UFT, Smartbear TestComplete, Selenium, Appium og IBM Rational-værktøjer og Jmeter. Som konsulent har han arbejdet som teknisk tester på mellemstore og store projekter i rollen som individuel bidragyder, testleder, test manager og testautomatiseringsarkitekt.

Matthew har automatiseret virksomhedsprodukter fra SAP, Salesforce, Adobe Magento, Mirakl, Microsoft Dynamics, Oracle og Cambio-applikationer bygget på tværs af domæner ved hjælp af HTTP, REST, SOAP, Java RMI, Mobile apps (IOS og Android). Dette har givet ham en platform til at mestre kunsten at automatisere og kode i ekstremt udfordrende miljøer. Han har arbejdet i den danske offentlige og private sektor på tværs af brancher som sundhedsvæsen, energi og forsyningsvirksomhed samt bankverdenen i rollen som teknisk konsulent og testautomationsarkitekt, der implementerer globale testautomatiseringsstrategier og -rammer med CI/CD-implementering.

Matthew har erfaring som oplægsholder om automatisering både på interne og eksterne seminarer. Derudover fungerer han som rådgivende testautomatiseringsekspert for kunder og sørger for, at de får leveret en løsning, der er skræddersyet til at forbedre og øge testdækningen samt imødekomme krævende forretningsbehov.

Matthew har arbejdet med kunder i USA, Storbritannien og Danmark både onshore og offshore (Indien). Han har boet i Danmark siden 2011 og arbejdet tæt sammen med danskere og forstår dermed deres arbejdsmoral, kultur og deres unikke sans for humor.