Gå til toppen

Key2Quality starter nyt forretningsområde

Den 1. februar trådte et velkendt ansigt ind ad døren hos Key2Quality, da Jacob Fisker igen blev en del af teamet – nu som en del af partnerkredsen, der i forvejen består af Margit Sejerkilde og Gitte Ottosen.

Jacob har tidligere været ekspert konsulent og team lead hos Key2Quality, inden han for halvandet år siden drog videre som Senior Manager for Project Execution Office hos Norlys – men nu er han altså tilbage i folden og klar til nye udfordringer.

Indtil nu har vi hos Key2Quality fokuseret på to forretningsområder: testkonsulentydelser og testkurser. Foran Jacob ligger en spændende opgave, hvor han vil få ansvaret for udvikling af et tredje forretningsområde, når han skal klargøre forretningen til også at kunne løfte opgaver indenfor IT-projektledelse og implementering af agile forretnings- og udviklingsmodeller – noget han selv har 10 års erfaring med.

”Key2Quality har en størrelse nu, hvor det giver mening at åbne for komplementære forretningsområder, som stadig bygger på vores særlige DNA med kvalitetssikring og vores værdier – ordentlighed, faglighed og arbejdsglæde. Netop det er hele hjørnestenen til vores succes. Jeg ser frem til igen at blive en del af det ”gamle” team, og til at skulle ansætte nye, dygtige projektledere, scrum masters og agile coaches, der skal være med til at opbygge det nye ben i forretningen”, siger Jacob.

Direktør Margit Sejerkilde byder Jacob velkommen ”hjem”:
”Jacob er den helt rette til at tage denne opgave på sig. Han har grundforståelsen for vores kerneforretning med test og kvalitetssikring, og derfor ved han også, hvad vores forventninger er, når vi åbner et nyt forretningsområde. Det skal uden kompromiser spille sammen med resten af vores portefølje, så vores kunder oplever synergieffekten af alle vores kompetencer.”

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få besked direkte i din indbakke, når vi har nyheder om vores seminarer, kurser og testfaglige tips og tricks.